Η Κατερίνα Δισασκάλου μιλά στον Άνοιξη 100,7 fm στην εκπομπή Πρωινή Εκδρομή με την Ελευθερία Στεργιοπούλου, με αφορμη την επιστρέφει της στο Επίκεντρο+ για τρεις παραστάσεις με το έργο του Γ. Ρίτσου «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος»

Read more

 

H θεατροπαιδαγωγός & υπεύθυνη Θεατρικού Εργαστηρίου ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Γιούλη Δούβου μιλά στον Άνοιξη 100,7 fm στην εκπομπή Πρωινή Εκδρομή με την Ελευθερία Στεργιοπούλου, με αφορμή το άνοιγμα του θεατρικού εργαστηρίου για παιδιά και εφήβους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Read more

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κοντογιάννης υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και παρουσιαστής του PICK ΛΟΥΞ COLA, μιλά στον Άνοιξη 100,7 fm στην εκπομπή Πρωινή Εκδρομή με την Ελευθερία Στεργιοπούλου με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις του 10ο PICK ΛΟΥΞ COLA plus η light.

Read more

O Ανδρέας Σάνης Έφορος ιστιοπλοίας και προπονητής ανοικτής θαλάσσης του Ναυτικού, μιλά στον Άνοιξη 100,7 στην εκπομπή Πρωινή Εκδρομή με την Ελευθερία Στεργιοπούλου με αφορμή το κύπελο του Φθινοπώρου (Δημήτρης Αντύπας) στον Ναυτικό Όμιλο Πάτρας.

Read more

Ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Βελκόπουλος μιλά στον Άνοιξη 100,7 fm στην Εκπομπή Πρωινή Εκδρομή με την Ελευθερία Στεργιοπούλου, με αφορμή την 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, οπού βρίσκεται εκεί με το δικό του περίπτερο.

 

Ο Τάσος Σκαρμούτσος μιλά στον Άνοιξη 100,7 fm στην Πρωινή Εκδρομή με την Ελευθερία Στεργιοπούλου, με αφορμή την 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Read more

 

Η Διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας Δρ Αναστασία Κουμούση μιλά στον Άνοιξη 100,7 fm συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωινή Εκδρομή με την Ελευθερία Στεργιοπούλου, με αφορμή την Εκπαιδευτική δράση που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών.

Read more

Ο Παναγιώτης Φρατζής μιλά στον Άνοιξη 100,7 fm στην εκπομπή Πρωινή Εκδρομή με την Ελευθερία Στεργιοπούλου, με αφορμή το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Στέγης Καλάβρυτα, το οποίο διοργανώθηκε απο την Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας "ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ" με επικεφαλή τον Κύριο Παναγιώτη Φρατζή.

Read more

Η Γκαλερί Cube, εγκαινίασε το φθινοπωρινό της ξεκίνημα, με τη συνεργασία της με την εικαστικό Αλεξία Ξαφοπούλου και την ατομική της έκθεση, με τίτλο “The Land – Escape Project”. Πρόκειται για μια ενότητα ζωγραφικών κυρίως έργων που μας αποκαλύπτονται μέσα από τη συνομιλία της εικαστικού με την Ιστορικό και Κριτικό Τέχνης, Θάλεια Στεφανίδου. Διάρκεια έκθεσης: 7– 29 Σεπτεμβρίου 2018.

 

 

Η συγγραφέας Νίκα Χαρά μιλά στον Άνοιξη 100,7 στην εκπομπή Πρωινή Εκδρομή με την Ελευθερία Στεργιοπούλου, με αφορμή την έκδοση της διλογίας της με τα βιβλία Φονικός Έρωτας & Φονική Αγάπη.

 

H Λιολιώ Κολυπέρα μιλά στον Άνοιξη 100,7 fm και συγκεκριμένα στην Πρωινή Εκδρομή με την Ελευθερία Στεργιοπούλου, με αφορφή την βράβευση στο «Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας» για 2η συνεχή χρονιά από τα Healthcare Business Awards.

Read more

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μιλά στον Άνοιξη 100,7 fm και συγκεκριμένα στην Πρωινή Εκδρομή με τη Ελευθερία Στεργιοπούλου , με αφορμή την θεατρική παράσταση "Αντιγόνη" του Σοφοκλή που αναμένετε στην Πάτρα στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ρωμαικό Ωδείο.

 

 

Ο Χρήστος Θηβαίος, μίλησε στην Πρωινή Εκδρομή και συγκεκριμένα στην Ελευθερία Στεργιοπούλου, με αφορμή την συναυλία του στην εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) στην Πάτρα και τον Σύλλογο Οικογένειας της Θεραπευτικής Κοινότητας ΓΕΦΥΡΑ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018.

Ο Υπεύθυνος του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Πατρών, Διογένης Οικονόμου, στον Smartfm 100.7 με αφορμή, το το «Χορευτικό Πανόραμα 2018» που θα παρουσιάσει ο ΛΑΧΟΠ, στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών το διήμερο 16 & 17 Ιουνίου.

Read more

O υπεύθυνος του Άρματος Θέσπιδος Πέτρος Βάης στον Smartfm 100.7 με αφορμή τον δεύτερο κύκλο παραστάσεων του «Η Τρελή του Σαγιό».

O πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού κ Παράδοσης Καλαβρυτινών κ Φίλων Πάτρας, Παναγιώτης Φραντζής στον Smartfm 100.7, με αφορμή την τελετή λήξης του θεατρικου χορευτικού με τίτλο "Χορεύετε Κυρία μου?" που θα γίνει στο θέατρο Πάνθεον, την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο.

Ο διεθνούς φήμης κοντραμπασίστας Πέτρος Κλαμπάνης στον Smartfm 100.7 με αφορμή την συμμετοχή του στο Jazz+Πράξεις 2018 το Πατρινό τριήμερο Τζαζ την Πέμπτη 7 Ιουνίου, ώρα 21.30

Η Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη στον Smartfm 100.7 με αφορμή την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της, "Αστέρια στην άμμο", που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 19:30,  στον χώρο του βιβλιοπωλείου Discover(πεζόδρομος Βούρβαχη 3, Πάτρα.)

Ο εικαστικός Βασίλης Καρακατσάνης στον Smartfm 100.7 με αφορμή τα εγκαίνια της ατομικής του έκθεσης, με τίτλο “Carpets 2”, στην Γκαλερί Cube.

Ο Χρήστος Πατρινός στον Smartfm 100.7 με αφορμή την εκδήλωση λήξης του Περί Σκιών, την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στις 8:30 μ.μ. στο θεατράκι της μαρίνας (Πάτρα).

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μίλησε στον Smartfm 100.7 και συγκεκριμένα στην Πρωινή Εκδρομή, με την Ελευθερία Στεργιοπούλου, για τις δενδροφυτεύσεις που θα γίνουν από το Δήμο στις 3 Ιουνίου, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και μας ενημέρωσε για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις στο Πλατανόδασος στην Παραλία Δάφνες και στον Άνω Καστελλόκαμπο Δροσιάς.

 

O Δημήτρης Κάσδαγλης στον Smartfm 100.7

Συνέντευξη της κυρίας Βασιλικής Φιλιππαίου Διευθύντριας της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, με αφορμή τις εκδηλώσεις του Μουσικού Μαϊου.

Ο Βασίλης Καραβασίλης στον Smartfm 100.7 με αφορμή τα εγκαίνια της 10ης Εαρινής Παμπατραϊκής Έκθεσης Τέχνης, στην αίθουσα των Παλαιών Δημοτικών Λουτρών Πάτρας (Γούναρη και Νικήτα) παρουσία πλήθους φιλότεχνων. Την εκδήλωση διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας - Αχαΐας Η Εαρινή Παμπατραϊκή Έκθεση Τέχνης, είναι μια έκθεση που στόχο της έχει να δώσει βήμα παρουσίασης στους ντόπιους δημιουργούς.

Ο εικαστικός Κώστας Παναγιωτακόπουλος στον Smartfm 100.7 με αφορμή τα εγκαίνια της ατομικής του έκθεσης, με τίτλο “εσωτερική πτήση” την Παρασκευή 13 Απριλίου, στην Γκαλερί Cube

Η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ ΜαρίαΤσουκαλά στον Smartfm 100.7

O Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, απο την Ανδρική Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ, στο Τρίκορφο Φωκίδος,παραχώρησε και την Μεγάλη Πέμπτη συνέντευξη στον Smartfm 100.7 και συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωινή Εκδρομή, με την Ελευθερία Στεργιοπούλου

O Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, απο την Ανδρική Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ, στο Τρίκορφο Φωκίδος,παραχώρησε συνέντευξη στον Smartfm 100.7 και συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωινή Εκδρομή, με την Ελευθερία Στεργιοπούλου

Read more

Ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Βαγγέλης Ηλιόπουλος στον Smartfm 100.7 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Ο ποιητής Αντώνης Σκιαθάς στον Smartfm 100.7

Ο Χριστόφορος Ζαραλικός επιστρέφει στην Πάτρα για μια παράσταση στην οποία θα σχολιάσει την επικαιρότητα και όχι μόνο με τον δικό του μοναδικό καυστικό τρόπο.

 Ο Θωμάς Λαζανάς πρόεδρος λέσχης Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου στον Smart fm 100.7 με αφορμή τον 1ο Παμπελοποννησιακό διαγωνισμό γαστρονομίας που θα θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πάτρας ΠΕΠΑΝΟΣ 15-16 Μαρτίου 2018

Η εικαστικός Έλλη Μπαρμπαγιάννη στον Smartfm 100.7 με αφορμή την ατομική της έκθεση, με τίτλο “Στη σκιά του πραγματικού”, που φιλοξενείται στην Γκαλερί Cube

 Στην Πρωινή Εκδρομή του Smartfm 100.7 βρέθηκε σήμερα η ψυχολόγος Κα Ειρήνη Πεφάνη που ανήκει στην γενική γραμματεία για την ισότητα των φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών και μας μίλησε για το συμβουλευτιό κέντρο γυναικών Πάτρας.

Read more

Η Νικολέττα Βέλλη στον Smartfm 100.7

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος στον Smartfm 100.7 με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Λίμο ο Λεμονάκης» στην Πάτρα.

Ο Κος Νίκος Τσίπης υπεύθυνος του συμβουλευτικού τομέα του ΟΚΑΝΑ στον Smartfm 100.7

Συνέντευξη της Μάγδας Βαρούχα στον Smartfm 100.7 με αφορμή το πρώτο της live στην Πάτρα

 

O Καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης, συγγραφέας, ζωγράφος, ποιητής και εικαστικός κ. Δημοσθένης Δαββέτας στον Smartfm 100.7 με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης του "τα ελληνικά του Βούδα" στην Γκαλερί Cube

Συνέντευξη της Παυλίνας Βουλγαράκη στον Smartfm 100.7 και στην Πρωινή εκδρομή με την Ελευθερία Στεργιοπούλου, με αφορμή την παράσταση της με τις Μωβ Καληνύχτες στην Πάτρα.

 

Συνέντευξη του Χριστόφορου Ζαραλίκου στον Smart FM 100.7 και στην εκπομπή "ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ" με την Ελευθερία Στεργιοπούλου

Η "ΓΚΟΛΦΩ FOR EVER" εισβάλει στο studio του Smart FM...η υνέχεια στο θέατρο Γραμμές Τέχνης.

1100x250 pick 2018 web