Το άρωμα της Αλίκης Βουγιιουκλάκη από τον Μάκη Δελαπόρτα – «Το φορούσε μέχρι τέλους»

Written by on 19/03/2024

O Μάκης Δελαπόρτας ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένος στο εορταστικό «Πρωίαν σε Είδον».

Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος των μεγαλύτερων αστέρων του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε στο άρωμα που φορούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη και το οποίο δεν άλλαζε ποτέ.

«Η Αλίκη ήταν μια γυναίκα που μοσχοβολούσε. Όχι μόνο όταν περνούσε από δίπλα αλλά και στο σπίτι, στο καμαρίνι» είπε και πρόσθεσε:

«Φορούσε το ίδιο άρωμα αλλά το λέει στην ταινία “Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Εκεί που της λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου “τι ωραία που μυρίζετε”, εκείνη του απαντά: “Ναι, είναι το τάδε”. Ας μην πω τώρα τη μάρκα για να μην κάνω διαφήμιση.

Αυτό το φορούσε μέχρι το τέλος. Όταν “έφυγε”, πήγα και αγόρασα ένα μπουκάλι και το έχω ακόμα, για να θυμάμαι τη μυρωδιά της. Ήταν ταυτισμένη η μυρωδιά μαζί της.

Όταν μιλούσε, μοσχομύριζε το στόμα της. Μου έλεγε ότι το άρωμα πρέπει να το βάζουμε όχι μόνο πίσω από τα αυτιά αλλά στη μύτη και τα ρουθούνια. Και όταν μιλούσε, μύριζε η αναπνοή της άρωμα. Πολλές φορές το κάνω και εγώ αυτό».

Για την ιστορία, το άρωμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν ήταν άλλο από το Miss Dior Original Eau de Toilette του οίκου Dior. Πρόκειται για το πρώτο άρωμα του Christian Dior, το οποίο μάλιστα είχε δημιουργήσει έχοντας σαν μούσα του την αδερφή του.


Άνοιξη 100.7 Live

Current track

Title

Artist

698 55 70 111

Άνοιξη 100,7 FM

Powered by WpChatPlugins

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.