Κωνσταντίνος Αργυρός – “Elpida Tour by Coca-Cola”

Γήπεδο Παναχαϊκής

Event info
Date: 29/06/2023
Time: 21:00
Location: Γήπεδο Παναχαϊκής
Details
Κωνσταντίνος Αργυρός –  Elpida Tour by Coca-Cola” 
 
ΑΛΛΑΓΗ χώρου για την συναυλία στην ΠΑΤΡΑ! 
 
Πέμπτη 29 Ιουνίου – Γήπεδο Παναχαϊκής , Πάτρα 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει αυτό το καλοκαίρι την «Ελπίδα» και χαρίζει ένα επικό μουσικό ταξίδι μέσα από την περιοδεία του σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο!

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει με το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50Cent στην Αθήνα, γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του.

Μαζί του η Ανδρομάχη. Συμμετέχουν οι Playmen & η Klavdia.

Special guests o Light και ο Rack.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Live ανακοινώνουν πως η μεγάλη συναυλία στην Πάτρα, στο πλαίσιο του «Elpida Tour by Coca-Cola», αλλάζει χώρο διεξαγωγής και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της ΠαναχαϊκήςΗ ημερομηνία της συναυλίας παραμένει ίδια (Πέμπτη 29 Ιουνίου), ενώ όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, ισχύουν κανονικά και στον νέο χώρο διεξαγωγής.

Η αλλαγή χώρου κρίθηκε αναγκαία προκειμένου το κοινό να απολαύσει στο μέγιστο το οπτικοακουστικό υπερθέαμα του «Elpida Tour by Coca-Cola», μέσα από ένα νέο εντυπωσιακό set-up και stage design,  που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Εισιτήρια προπωλούνται:https://www.viva.gr/tickets/music/festival/kostantinos-argyros/elpida-tour/patra , στα καταστήματα Nova, Public , Mediamarkt, Discover, Γωνιά του Βιβλίου, Το Θρανίο.

Συνοδοιπόρος στο «Elpida Tour» είναι η Coca-Cola, που μας καλεί να ζήσουμε το πιο επικό μουσικό καλοκαίρι. Για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να ενθουσιάζουν και να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

Πέμπτη 29 Ιουνίου, Γήπεδο Παναχαϊκής , Πάτρα, Ώρα Έναρξης: 21:00 

 

Υποστηρικτής: SKY Express, Χορηγοί επικοινωνίας: ΣΚΑΙ – gazetta.gr – LiFO

Άνοιξη 100.7 Live

Current track

Title

Artist

Άνοιξη 100.7 FM

Εδώ ακούς κάτι διαφορετικό!

6985570111

Powered by WpChatPlugins

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.