Οι Les Au Revoir στο Magnifico, Ρίο!!!

Magnifico Ρίο

Event info
Date: 29/07/2023
Time: 21:00
Location: Magnifico Ρίο
Details
Les Au Revoir Πάτρα 29 Ιουλίου
Το απόλυτο πάρτυ του καλοκαιριού…
Έρχεται στις 29 Ιουλίου με τους Les Au Revoir
στο Magnifico, Ρίο!!!

Οι Les Au Revoir είναι η τελευταία κλεφτή ματιά μετά από ένα αποχαιρετισμό και έρχονται να ντύσουν με μελωδίες όλα αυτά τα συναισθήματα, τις σκέψεις και καταστάσεις που πάντα θα στοιχειώνουν το μυαλό μας σε μια μοναδική βραδιά, Σάββατο 29 Ιουλίου στο Magnifico στο Ρίο.

Αυτό είναι το μεγάλο καλοκαιρινό Πάρτυ του Άνοιξη 100.7 FM που είστε όλοι καλεσμένοι!!!

Με ρετρό διάθεση και επιρροή από τους ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους όλων των εποχών, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη indietronica και lounge ακουστική που περικλείει ατμοσφαιρικούς bossa nova και Swing ρυθμούς που ανεπαίσθητα θα οδηγήσει τους ακροατές να λικνιστούν αιθέρια! Στις ζωντανές τους εμφανίσεις αυτό που θα αντικρίσει ο ακροατής είναι άρτιες ερμηνείες και προσεγμένη σκηνική παρουσία ενώ το ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει αποκλειστικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών διασκευασμένα μέσα από το δικό τους προσωπικό πρίσμα που σαν στόχο έχει την ποιοτική διασκέδαση.

Το συγκρότημα έχει καταφέρει να «μπλέξει» τρομερά επιτυχημένα το λάτιν στοιχείο με το τις τζαζ επιρροές και την ηλεκτρονική μουσική. Όλα αυτά βέβαια χάρη στον παραγωγό και manager τους, Χάρη Πρώιο, ο οποίος αισθάνθηκε τη χημεία των τριών φαινομενικά αταίριαστων μουσικών από τη Θεσσαλονίκη και εμπνεύστηκε τους Les Au Revoir.

Η frontwoman του γκρουπ, Αλεξάνδρα Μπουνάτσα, είναι… περίπτωση. Με θεωρητικές σπουδές στο ακορντεόν και το τραγούδι και τις σπουδές της στο λάτιν χορό και το σύγχρονο μπαλέτο καταφέρνει να γεμίσει τη σκηνή τόσο με τη φωνή όσο και με την pin – up σκηνική της παρουσία. Bonus; Οι θεατρικές της σπουδές σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Η νεαρή καλλιτέχνις, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, μιας και παρακολούθησε και μαθήματα τραγουδιού στο Covent Garden του Λονδίνου για να ολοκληρώσει το ήδη σοφιστικέ προφίλ της.

Ο Κώστας Καραμήτσος από τη μεριά του δίνει αυτό το… κάτι διαφορετικό στην εικόνα του γκρουπ, πίσω από τα πλήκτρα και τον προγραμματισμό. Είναι λάτρης της ηλεκτρονικής μουσικής, έχει ασχοληθεί με τη μουσική τεχνολογία και έχει σπουδάσει Ανώτερα Θεωρητικά Μουσικής.

Οι Les Au Revoir είναι:
– Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
– Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – Programming)
– Σπύρος Κακαλής (Ακουστική Κιθάρα)

 

Άνοιξη 100.7 Live

Current track

Title

Artist

698 55 70 111

Άνοιξη 100,7 FM

Powered by WpChatPlugins

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.