Η «Ήρα», η νέα μονόπρακτη όπερα του Θοδωρή Αμπαζή σε λιμπρέτο Έλσας Ανδριανού παρουσιάζεται

Read more

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στις 10 το βράδυ, η Ελένη Πέτα ανεβαίνει στη μουσική σκηνή του ΚΗΠΟΥ μ’ ένα πρόγραμμα που θα μας μαγέψει !

Read more

Πλούσιο Πρόγραμμα εκδηλώσεων  10ο PICK ΛΟΥΞ COLA plus η light.Αναλυτικότερα:

Read more

Το Πολύεδρο, οι εκδόσεις Κίχλη και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων περιοχής Πατρών διοργανώνουν εκδήλωση- αφιέρωμα προς τιμήν του ποιητή Γιώργη Παυλόπουλο με αφορμή τα 10 χρόνια από το θάνατό του. Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, 8:30 το βράδυ στο Πολύεδρο.

Read more

 

H Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας Προσκαλεί τους μικρούς της φίλους στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, για να ακούσουν την ιστορία του νεαρού Νικόμαχου, στις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Read more

Ο καραγκιόζης της Πάτρας μέσα απο το αρχείο του Κώστα Μακρή έρχεται στις 15 Σεπτεμβρίου έως

Read more

Η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Ναυπάκτου "Η Αυλαία" παρουσιάζει την θεατρική παράσταση "Βαριέμαι" στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:00μ.μ, στο Γραμμές Τέχνης.

Read more

Εκδήλωση προς τιμήν του ποιητή Δημήτρη Κάββουρα, διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Φιλολόγων περιοχής Πάτρας και το Πολύεδρο, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 8μ.μ.

Read more

Η παράσταση που λατρέψατε την περσινή χρονιά επιστρέφει στη σκηνή του θεάτρου Γραμμές Τέχνης από 12 Οκτωβρίου για περιορισμένες παραστάσεις.

Read more

Ο Εκπολιτιστικός σύλλογος ‘’Κρύα Ιτεών’’ και ‘’Ιτεών & Περιοίκων’’ διοργανώνει εκδήλωση στο θεατράκι της Μαρίνας,

Read more

Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος ‘’Παναγία η Γηροκομίτισσα’’ διοργανώνει εκδήλωση μνήμης με

Read more

Την Δευτέρα 17 Σεπτέμβρη, στις 7 το απόγευμα στην «Παιδική Εξοχή» στα Ροΐτικα, θα πραγματοποιηθεί

Read more

Η «Ελληνικόν Ειδύλλιον Ορχήστρα Δωματίου Γκέτινγκεν», αποτελούμενη από 30 μουσικούς από το

Read more

Ένα αγαπημένο συγκρότημα γεμάτο επιτυχίες θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, το βράδυ λίγο μετά τις 10 η σκηνή του ΚΗΠΟΥ στο Royal της

Read more
Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τους Stavento αναμένετε να έρθουν στην Πάτρα στις 17 Σεπτεμβρίου 2018 στο Εργοστάσιο Τέχνης, αφήνοντας ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στο συναυλιακό χάρτη.
Read more

Το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, φιλοξενεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ, στο «Βήμα Νέων Καλλιτεχνών» του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας,

Read more

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στην Πάτρα στις 7 Σεπτεμβρίου 2018 για το μεγαλύτερο Party της χρονιάς, που θα γίνει στο εργοστάσιο τέχνης.

Read more

Ο Πατρινός μουσικός Ευγένιος Βούλγαρης υποδέχεται τον Murat Aydemir από την Κωνσταντινούπολη και τον Σωκράτη Σινόπουλο από την Αθήνα, για ένα διήμερο Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ, στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομειου με μουσικές από τους δρόμους της Πόλης.

Read more

Μία αγαπημένη ερμηνεύτρια ετοιμάζεται να φιλοξενήσει η σκηνή του ΚΗΠΟΥ στο Royal, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου.

Read more

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια όλων, Ελεωνόρα Ζουγανέλη περιοδεύει απο τις άρχες του καλοκαιρίου σε Ελλάδα και Κύπρο.Η πόλη της Πάτρας θα είναι μία απο της στάσεις της διάσημης τραγουδίστριας και θα την απολαύσουμε στο Άρχαιο Ρωμαικό Ωδείο στις 12 Σεπτεμβρίου.

Read more

Οι C: Real, το αγαπημένο ποπ συγκρότημα της ελληνικής μουσικής, μετά το δυναμικό come back του, έρχεται στην Πάτρα και θα ανέβει στη μουσική σκηνή του ΚΗΠΟΥ στο Royal την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου.

Read more

Το νερό και η λειτουργία του σε σχέση με τη ζωή του ανθρώπου, είναι το θέμα που έρχεται να αναδείξει φέτος το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, μέσα από την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου,  το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9  Σεπτεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ.

Read more

«Διάλογοι στους δρόμους της Πόλης» είναι ο τίτλος του φετινού worl music festival που διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, το διήμερο 7 (Παρασκευή) και 8 (Σάββατο) Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.

Read more

Οι Lost in Translation την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου ,θα βρεθούν και πάλι στο Royal, με ένα καλοκαιρινό “live” στη μουσική σκηνή του καταπράσινου Κήπου, στην Ακτή Δυμαίων!

Read more

Ο Ηλίας  Ανδριόπουλος και η Φωτεινή Βελεσιώτου συναντιούνται καλλιτεχνικά για πρώτη φορά στην Πάτρα την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Αρχαίο Ωδείο της πόλης.

Read more

Το Πολιτιστικό Σωματείο "Ο Φάρος" - "ilFaro" σε συνεργασία με την Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών, διοργανώνει τη συναυλία "με τα επίσημα και τα τζην", στα πλαίσια του Δικτύου Πολιτιστικής Συνεργασίας, με το συντονισμό της Aial–

Read more

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στην Πάτρα στις 7 Σεπτεμβρίου 2018 για το μεγαλύτερο Party της χρονιάς, που θα γίνει στο εργοστάσιο τέχνης.

Read more

Λίγες μόνο μέρες απέμειναν για τον Ρωμανό της καρδιάς μας -όπως συνήθως τον αποκαλούν όσοι τον αγαπούν- να παρουσιάσει τη μεγάλη ετήσια εκδήλωσή του  “Βραδιά Ελληνικής Παράδοσης”. Το ιστορικό προάστιο με το ακόμα πιο

Read more

Συναυλία μεγάλης ορχήστρας εγχόρδων την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Θέατρο Γιώργος Παπάς, στο Αίγιο και ώρα 20:30

Read more

Επιστρέφει για Τρίτη χρονιά «Το ΕΑΠ στην πόλη», ένας θεσμός που καθιερώθηκε από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και αγκαλιάστηκε από την Πατραϊκή Κοινωνία, με ποικίλες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στις 31 Αυγούστου και 1-2 Σεπτεμβρίου.

Read more

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς φεστιβάλ Πάτρας, την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου,(01/09/2018) ανοίγει μια μουσική παράσταση όπου αναδεικνύεται ο λόγος του πολυταξιδεμένου, πολυτραγουδισμένου και πολυαγαπημένου F.G LORCA.Η συναυλία θα

Read more

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας , την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:00μ.μ , θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο "Στα Μονοπάτια της Παράδοσης" - Από τη Θράκη στην Κρήτη και από τα Επτάνησα στη Μικρά Ασία, οι πολίτες της αχαϊκής πρωτεύουσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Read more

O Άνοιξη 100.7 fm πάει παραλία. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Live εκπομπή του Hot Place, στο cafe Riviera, στην παραλία Βραχναίικων, εχθές

20 Αυγούστου.Ο Μάκης Κούτουλας και η Ελευθερία Στεργιοπούλου ξεσήκωσαν

Read more

Ο διάσημος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, μαζί με την Αθηνά Ρούτση θα επισκεφτούν την Πάτρα, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:30μ.μ. Η συναυλία θα

Read more

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος σε ένα ανατρεπτικό live με συντροφιά το μαγικό αυγουστιάτικο φεγγάρι, στoν καταπράσινο κήπο του Royal Theater το Σάββατο, 25 /08 στις 21.30!

Read more

   Το…Ραντεβού του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας με την πανσέληνο του Αυγούστου , είναι και φέτος στο «καστέλι» του Ρίου, εκεί όπου στις 9.30 το βράδυ της προσεχούς Κυριακής (26 Αυγούστου), θα δοθεί η

Read more

«Η μεγαλύτερη τρέλα από όλες είναι να βλέπεις τη ζωή όπως είναι κι όχι όπως θα έπρεπε να είναι»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται πανελληνίως σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία υπό την

Read more

Την Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 και ώρα 21:00μ.μ ,παρουσιάζει η ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ την μουσική της παράσταση, με τίτλο «…δε λέει η καρδιά να μάθει…». στο Λιμάνι της Ναυπάκτου.

Read more

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια όλων, Ελεωνόρα Ζουγανέλη περιοδεύει απο τις άρχες του καλοκαιρίου σε Ελλάδα και Κύπρο.Η πόλη της Πάτρας θα είναι μία απο της στάσεις της διάσημης τραγουδίστριας και θα την απολαύσουμε στο Άρχαιο Ρωμαικό Ωδείο στις 12 Σεπτεμβρίου.

Read more

Η Γλυκερία και ο Δημήτρης Μπασης στα καλάβρυτα στις 13/08 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων.

Read more

Η διάσημη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται στην Πάτρα την Παρασκεύη 31 Αυγούστου στο Αρχαίο Ρωμαικο Ωδείο, παρουσιάζοντας τα τραγούδια της ζωής, τα δικά μας εν τέλη τραγούδια, που μας κάνουν συντροφιά οποιαδήποτε στιγμή της ζωής μας.

Read more

   Μία φανταστική συναύλια θα πραγματοποιήθει αυτήν την κυριακή 12 Αυγούστου στις 21.00 το βράδυ στην Πλαζ της Ναυπάκτου.Η είσοδος ειναι ελεύθερη για όποιον επιθυμεί να περάσει ομόρφες καλοκαιρίνες στιγμές με τον Πάνο

κατσιμίχα και τον Βασίλη Καζούλη.

 

   O ερμηνευτής και τραγουδοποιός Πάνος Κατσιμίχας συναντά τον επίσης γνωστό και αγαπητό ερμηνευτή και τραγουδοποιό Βασίλη Καζούλη σε μία μοναδική καλοκαιρινή συναυλία. Μαζί τους θα είναι και ο Δημήτρης Καρράς.

Η "Ρίτα", ο "Φάνης", ο "Μάρκος και η Άννα" βγαίνουν καλοκαιρινό ραντεβού με τη "Φανή". Δύο μοναδικοί δημιουργοί ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια τους μπορούν να εξηγήσουν.

   Άλλη μια μεγάλη συναυλία, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το πολιτιστικό καλοκαίρι, έρχεται στην πλατεία της Ακράτας με τον Χρήστο Θηβαίο την Τετάρτη 8 Αυγούστου στις 21:30.

Read more

Η Στέγη Πολιτισμού και Παραδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας <<ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ>>, στις 18-19-20 /8/2018 , διοργανώνει το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ της.

Ένα φεστιβάλ που δεν θα περιοριστεί μόνο εντός των τειχών της πόλης μας, αλλά θα λάβει χώρα και στα Καλάβρυτα και για ιστορικούς

Read more

 

Ο διάσημος συνθέτης και τραγουδοποιός Μίμης Πλέσσας θα παρουσιασιάση μια καθάρια  και άμμεση προσέγγιση των τραγουδιών που ο ίδιος συνέθεσε και τραγούδισε με τίτλο «ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Read more

   Το Διακοπτό υποδέχεται το Σάββατο 4 Αυγούστου στην Παραλία Αγίου Νικολάου στις 21:30, το διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανο Κορκολή και τη σπουδαία ερμηνεύτρια Σοφία

Read more

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο μεγαλύτερο Party της χρονιάς!

Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει μια ακόμα εξαιρετική συναυλία στη Πάτρα και στον προαυλιο χώρο του Εργοστασίου Τέχνης.
Έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και

Read more

Μια παράσταση standup comedy και μουσικής κωμωδίας του Αριστοτέλη Ρήγα, με τίτλο ''Τουρλού'', έρχεται στην παραλία του Άγιου Βασίλη, στο Marogia cafe/bar την Παρασκεύη 03/08/2018 και ώρα 21:30μ.μ.

Τα έργα ενός πολυτάλαντου πατρινού δημιουργού θα φιλοξενηθούν από την 1η έως και τίς 18 Σεπτεμβρίου 2018 στην Αγορά Αργύρη.

Read more

   Ο Διάσημος μουσικός πατρινός Ευγένιος Βούλγαρης για ακόμα μια φόρα θα καταπλήξει, παρουσιάζοντας στον κήπο του πολυέδρου στην οδό Κανακάρη 147, τον «Inside out Project - Τα εντός, εκτός...», αυτό το Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00μ.μ.

Read more

Το καφέ Rieviera το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 μετά της 22:00 σας περιμένει στο ξέφρενο πάρτυ που διοργανώνει:

Read more

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά στο φεγγαρόφωτο του Αρχαίου Θεάτρου Αιγείρας στις 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Read more

1100x250 pick 2018 web