Παρουσίαση του αστυνομικού μυθιστορήματος «Ο Δύτης» στο Bright Side

To Bright Sideτο Βιβλιοπωλείο Γωνιά του Βιβλίου - Παπαχρίστου και οι Εκδόσεις Ίκαρος
σας προσκαλούν στηνστην παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματοςτου Μίνου Ευσταθιάδη «Ο Δύτης» Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 Φιλοποίμενος 45
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: η Κρίστυ Κουνινιώτη, πολιτιστική συντάκτρια της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η Μίνα Π. Πετροπούλου, φιλόλογος - Dr Κοινωνιολογίας, ο Μαρίνος Σκανδάμης, νομικός, και ο Μίνως Ευσταθιάδης.    

Περίληψη

Όλοι φοράνε τις μάσκες τους, το φως υποχωρεί. Όλοι εκτός από έναν, που πάντα παραμένει αθέατος. Οι εντολές ακούγονται ξεκάθαρα, για λίγο στέκονται απολύτως ακίνητοι. Κάποιος θα νόμιζε ότι προσεύχονται. Κι όμως. Μια περιπλάνηση που αρχίζει από το νυχτερινό Αμβούργο για να καταλήξει στον βυθό της ελληνικής θάλασσας. Η αλυσίδα διαδοχικών αυτοκτονιών και ανεξήγητων θανάτων περιστρέφεται γύρω από μια ταινία διάρκειας λίγων λεπτών. Μέσα της ξαναζωντανεύει «Ο Δύτης». Ο ντετέκτιβ Κρις Πάπας θα αναγκαστεί να την παρακολουθήσει για να καταλάβει. Κάποιες φορές το ταξίδι στο παρελθόν δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια βουτιά στον πυρήνα της φρίκης. Εκεί όπου η πραγματικότητα υπερβαίνει την ανθρώπινη φαντασία.
Είσοδος ελεύθερη
Ελάχιστη κατανάλωση καφές/ ρόφημα