Συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού

19 Σεπτεμβρίου 2019

Πάτρα & Θάλασσα.

Εβδομάδα εκδηλώσεων για τα 90 Χρόνια ΝΟΠ

Η συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στο Θεατράκι Μαρίνας – Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 στις 19:30Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας «Πάτρα και Θάλασσα» ολοκληρώνονται με την πολυ-αναμενόμενη συναυλία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, για τα 90 χρόνια του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7.30 μμ, στο Θεατράκι Μαρίνας. Η πρώτη, αυτή, δημόσια συναυλία στην πόλη μας της μπάντας με τις πάμπολλες διεθνείς διακρίσεις, θα έχει τίτλο «Ελληνικός Κινηματογράφος, Ραντεβού στα 60ς».

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή η παρουσία σας στην εκδήλωση Μετά τιμής το ΔΣ του ΝΟΠ 


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων και με την υποστήριξη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, του Οργανισμού Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), του Συλλόγου Πατρινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών, του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών (ΙΟΠ), του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου «Ιάσων» και του Ομίλου Παράκτιων Αλιέων και Θαλάσσιων Αθλημάτων (ΟΠΑΘΑ).

Χορηγοί των εκδηλώσεων «Πάτρα και Θάλασσα» είναι: 

  • ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών ΟΛΠΑ,
  • η εταιρεία Superfast Ferries, 
  • το γραφείο ταξιδιών Fastravel by Keramidas και 
  • το Θεατράκι cafe. 

Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο τηλεοπτικός σταθμός Ionian TV, οι εφημερίδες Πελοπόννησος και Γνώμη, οι ιστότοποι pelop.gr και gnomip.gr καθώς και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΙ Πάτρας

Pin It
Back to top