Γυναίκες είμαστε New Single

Written by on 10/07/2024

Η FM Records

παρουσιάζει το νέο της single

Γυναίκες είμαστε

Ερμηνεύουν: 

Ιουλία Καραπατάκη

Δανάη Παπαδοπούλου

 

Η FM Records είναι μια δισκογραφική εταιρεία που «δίνει» βήμα στις νέες φωνές και νέους καλλιτέχνες. Επίσης, στηρίζει πολύ και αναδεικνύει, μέσα από το πλούσιο ρεπερτόριό της, τις γυναικείες φωνές.

 

Σε αυτό το πλαίσιο η FM Records κυκλοφορεί και παρουσιάζει το νέο της single «Γυναίκες Είμαστε» που ερμηνεύουν η Ιουλία Καραπατάκη και η Δανάη Παπαδοπούλου.

 

Το νέο τραγούδι «Γυναίκες Είμαστε» είναι μια έκφραση της γυναικείας δύναμης. Είναι ένας ύμνος στην αγάπη μεταξύ τους, είτε είναι φίλες, αδερφές, μητέρες και κόρες, είτε εραστές.

 

Μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες υποστηρίζουν η μία την άλλη μέσα από τα διάφορα στάδια στη ζωή τους, στα δύσκολα και στα εύκολα. Ενώ, η μουσική είναι γεμάτη συναισθήματα και κινηματογραφική έκφραση.

 

Η ίδια η στιχουργός, Ανθούλα Αθανασιάδου και η συνθέτρια-ερμηνεύτρια, Δανάη Παπαδοπούλου, είναι μητέρα και κόρη. Επίσης, οι δύο τραγουδίστριες, Ιουλία Καραπατάκη και Δανάη Παπαδοπούλου ήταν συμμαθήτριες και φίλες από το γυμνάσιο.

 

Αυτό το τραγούδι γεννήθηκε από τα βάθη της καρδιάς και των τριών γυναικών-δημιουργών κι ελπίζουν να αγαπηθεί απ’ όλο τον κόσμο.

 

Το νέο τραγούδι «Γυναίκες Είμαστε» κυκλοφορεί από την FM Records και το ακούτε εδώ:

 


Άνοιξη 100.7 Live

Current track

Title

Artist

698 55 70 111

Άνοιξη 100,7 FM

Powered by WpChatPlugins

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.