Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εικαστικό Εργαστήρι

29 Οκτωβρίου 2018

Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων και στο παράρτημα

των Βραχναιίκων. Το παράρτημα του Εικαστικού Εργαστηρίου για ενήλικες και παιδιά στα Βραχναίκα, θα λειτουργήσει και φέτος στο κτίριο που στεγαζόταν ο ΟΣΕ.

Η λειτουργία του εργαστηρίου στα Βραχναίϊκα, εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, για την δημιουργία δομών και τμημάτων στις συνοικίες της Πάτρας, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε λαϊκή οικογένεια να έχει πρόσβαση σε αυτές.

Τα εργαστήρια που θα λειτουργήσουν φέτος θα περιλαμβάνουν μαθήματα εικαστικών για νήπια- προνήπια και παιδιά του δημοτικού, κάθε Δευτέρα απόγευμα. Για τους «μεγαλύτερους» μαθητές θα γίνονται μαθήματα ζωγραφικής κάθε Πέμπτη απόγευμα και μαθήματα κεραμικής κάθε Σάββατο πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και τις εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απευθύνονται στο 2610.620724 ή να στείλουν μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..