Θανάσης Σκαργιώτης & Μαρίνα Μαυρογιώργη: «Μ’ ένα χάδι»

Written by on 03/04/2024

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Θανάσης Σκαργιώτης παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Μ’ ένα χάδι», σε μουσική και στίχους που έγραψε ο ίδιος. Ένα τραγούδι που σίγουρα θα αγαπήσετε με το πρώτο κιόλας άκουσμα. Στο τραγούδι συμμετέχει η πρωτοεμφανιζόμενη στη δισκογραφία, Μαρίνα Μαυρογιώργη δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στην τρυφερή μπαλάντα.

Ο ίδιος ο δημιουργός αναφέρει για το τραγούδι του:

Ήμουν σε μια περίοδο που αναζητούσα νέο ήχο και διαφορετικά ερεθίσματα. Η Μαρίνα όλο τριγυρνούσε και κάτι τραγουδούσε και μου έβαζε να ακούω καινούρια τραγούδια που, ίσως, από μόνος μου να μην τα άκουγα εύκολα. Το όλο ύφος τους με επηρέασε και έτσι, μία νύχτα, γεννήθηκαν οι πρώτες νότες και τα πρώτα λόγια από το «Μ’ένα χάδι». Οπότε, κατά κάποιον τρόπο, νιώθω ότι της το οφείλω…

Ευχαριστώ από καρδιάς τον φίλο, πλέον, Σωτήρη Παπαδόπουλο, τον μαστρο-Σώτο όπως τον φωνάζω, για τις ατελείωτες ώρες που περάσαμε οι δυο μας στο στούντιο ψάχνοντας ήχους και ιδέες. Τέλος, τιμή μου και μεγάλη μου χαρά που το μπάσο στο τραγούδι το ηχογράφησε ο Γιώτης Κιουρτσούγλου, που χρόνια θαυμάζω.

Το «Μ’ ένα χάδι» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, τη μουσική μου οικογένεια τα τελευταία χρόνια.

Καλή ακρόαση, εύχομαι να το αγαπήσετε όπως και εγώ!

Θανάσης Σκαργιώτης


Άνοιξη 100.7 Live

Current track

Title

Artist

This will close in 20 seconds

698 55 70 111

Άνοιξη 100,7 FM

Powered by WpChatPlugins

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.