Αλεξάνδρα Μπουνάτσα – Καλού Κακού 1η Μετάδοση στον Άνοιξη 100.7

Written by on 13/11/2023

Αλεξάνδρα ΜπουνάτσαΈνα Γύρο Τον Κόσμο (New Album)

Κυκλοφορεί Δευτέρα 20/11 από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

“Καλού – Κακού” Νέο ραδιοφωνικό Single & Music Video!

 

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα μας παρουσιάζει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που έχει γενικό τίτλο “Ένα Γύρο Τον Κόσμο” και τρίτο σε σειρά, αφού έχει ακόμα δύο δίσκους στο ενεργητικό της με το συγκρότημα Les Au Revoir. Μέσα από τα 10 τραγούδια που περιέχει ο δίσκος, μας καλωσορίζει στον δικό της μουσικό κόσμο. Ένα μικρό λεύκωμα ιστοριών και συναισθημάτων των τελευταίων δέκα χρόνων. Με εννέα πρωτότυπα τραγούδια και μια διασκευή, θα ταξιδέψουμε στην ανατολή, τη δύση, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια!

Το album σε προτρέπει να χορέψεις με το “Ένα γύρο τον κόσμο” και το “Luna Rossa”, να χωρίσεις με το “Μεσάνυχτα” και το “Μη με κοιτάς”, να ερωτευτείς με το “Τα πάντα μου” και το “Στον κόσμο τίποτα άλλο”, να ταυτιστείς με το “Ο ήρωας μου” και το “Κομμένα φτερά”, να πονέσεις με το “Όπιο”. Θέλει να σου δώσει κουράγιο να τα καταφέρεις, σε όποιον στόχο έχεις θέσει, γιατί η ίδια η δημιουργία αυτών των δέκα τραγουδιών είναι αποτέλεσμα πολύ κόπου και αγάπης!

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του δίσκου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε οπτικοποιημένο το τραγούδι “Καλού Κακού” που είναι και το νέο ραδιοφωνικό single του album. Είναι ένα τραγούδι σε electro swing ρυθμό που συνδυάζει τον φρέσκο νεανικό ήχο με το μπουζούκι σε μια διαφορετική μορφή απ’ ότι το έχουμε συνηθίσει. Για ακόμη μία φορά η Αλεξάνδρα μας παρουσιάζει ένα κοινωνικού χαρακτήρα τραγούδι, το οποίο θίγει τη ματαιοδοξία, την επιρροή που ασκούν τα social media στον άνθρωπο, τα πρότυπα ζωής που μας επιβάλλονται, την έλλειψη ενσυναίσθησης και κριτικής σκέψης. Στο “Καλού – Κακού” ακούγονται στίχοι από το ποίημα  της Καλλιόπης Κακλαμάνη “Ευκαιρία”. Στο Video Clip του τραγουδιού συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με τον σκηνοθέτη Πέτρο Σκούτα και παρέα διακωμωδούν τα πρότυπα ομορφιάς της σύγχρονης κοινωνίας, δίνοντας το δικό τους μήνυμα υπέρ του να είσαι απλά “Εσύ”!

Αλεξάνδρα Μπουνάτσα

Instagram: https://www.instagram.com/alexandra_bounatsa/

Fb page: https://www.facebook.com/alexbounatsa

 

Plus Rec – Plus Promotion | 4 Sfaktirias Str. 54351 Thessaloniki

Tel: 2310989744 | Website: https://plusrec.gr | E-mail: promo@plusrec.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/plus.rec

Instagram: https://www.instagram.com/plus_promotion


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Άνοιξη 100.7 Live

Current track

Title

Artist

698 55 70 111

Άνοιξη 100,7 FM

Powered by WpChatPlugins

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.