Ευρυδίκη & Μίλτος Πασχαλίδης – «Εγώ Εσένα»

Written by on 21/12/2022

Ευρυδίκη & Μίλτος Πασχαλίδης – «Εγώ Εσένα»
Νέο τραγούδι & music video από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» 
Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους – Στίχοι: Σάννυ Μπαλτζή

Με ντουέτο «Εγώ Εσένα», που ερμηνεύουν δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, η Ευρυδίκη και ο Μίλτος Πασχαλίδης, συνεχίζονται τα τραγούδια που υπογράφει συνθετικά ο Γιώργος Θεοφάνους για το soundtrack της επιτυχημένης σειράς «Μαύρο Ρόδο» του MEGA.

 Τους στίχους έγραψε η Σάννυ Μπαλτζή.

Το «Εγώ Εσένα», μία εξομολογητική και τρυφερή μπαλάντα, ενώνει δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, εκείνον της Ευρυδίκης και εκείνον του Μίλτου Πασχαλίδη, σ’ ένα αριστοτεχνικό σύνολο, αναδεικνύοντας τον πλούτο της μουσικής και των εξαιρετικών φωνών τους.

Το «Εγώ Εσένα» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, με πλάνα των δύο καλλιτεχνών και σκηνές από τη σειρά, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και μεταδίδεται στο MEGA από Κυριακή έως και Τετάρτη, στις 22:40. Τη σκηνοθεσία έκανε ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Μάλιστα, αν και η Σάννυ Μπαλτζή δεν έγραψε τους στίχους για τη σειρά, ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν εκείνος που το ενέταξε στο soundtrack καθώς είναι ιδανικό για να πλαισιώσει μουσικά την ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών στο «Μαύρο Ρόδο».

Μέσα από το soundtrack «Μαύρο Ρόδο», ο Γιώργος Θεοφάνους μας έχει χαρίσει, μέχρι αυτή τη στιγμή, άλλα τρία τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κόσμου και το ραδιοφωνικό airplay: το ομότιτλο κομμάτι των τίτλων αρχής, με ερμηνεύτρια την Ελένη Βιτάλη«Το Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά» που ερμηνεύει η Όλγα Βενετσιάνου και το «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό» με ερμηνευτή τον Μανώλη Μητσιά.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Άνοιξη 100.7 Live

Current track

Title

Artist

698 55 70 111

Άνοιξη 100,7 FM

Powered by WpChatPlugins

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.