Ιάσονας Καφετζής feat. Μαρίζα Ρίζου “ΝΑ ΜΟΥ”

Written by on 12/06/2023

Ο Ιάσονας Καφετζής κυκλοφορεί το πρώτο του single«Να Μου» στο οποίο συμμετέχει η Μαρίζα Ρίζου.

Το τραγούδι «Να Μου» σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση που υπογράφει ο ίδιος είναι μια uplifting, χορευτική μουσική πρόταση με έντονες ρετρό αναφορές και minimal αισθητική.

Το μουσικό βίντεο, που θα παρουσιαστεί στο τέλος του μήνα, επιμελείται ο viral ηθοποιός & χορευτής AndiXhuma.

Με τα λόγια του Ιάσονα:
«Η ανάγκη μου για έκφραση μέσω της μουσικής προκύπτει από τη δυσκολία μου να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου για όλα όσα γεννιούνται μέσα μου κάθε μέρα στο ρόλο του συντρόφου, φίλου, αδερφού, γιού, αλληλέγγυου, ιατρού και καλλιτέχνη… γι’ αυτό η μουσική μου προσπαθώ να είναι συνεπής με το αυθόρμητο και ρευστό του θυμικού».

Ο Ιάσονας Καφετζής γεννήθηκε το Μάη του 89’ στο Παρίσι. Προερχόμενος από μουσική οικογένεια και επιρροές από κλασική ροκ, soulfunk των 60-70-80s, ξεκίνησε κλασική κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών σε ηλικία 6 ετών.
Συνέχισε ηλεκτρική κιθάρα στο Ωδείο Μουσικής Πράξης με δασκάλους και μέντορές του, τους Σωτήρη Πομόνη και Γιώργο Αργυρόπουλο, κερδίζοντας υποτροφία στο BerkleeCollegeOfMusic “Bachelorofmusicin performanceguitar” σε ηλικία 18 ετών.
Δεν ξέφυγε όμως από τα κοινωνικά κατάλοιπα και στερεότυπα. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να εργάζεται ως Γυναικολόγος στο ΕΣΥ.
Η μουσική κατέχει εξέχουσα θέση στη ζωή του, έχοντας γράψει πρωτότυπη μουσική για θεατρικές παραστάσεις, ταινίες μικρού μήκους, καθώς και ως session μουσικός συνεργαζόμενος με σημαντικά ονόματα της εγχώριας μουσικής όπως ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η Μonika, η Μαρίζα Ρίζου κ.α.
 
Κυκλοφορεί ψηφιακά στις πλατφόρμες και steamingserviceshttps://bfan.link/namou
Ακούστε στο YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=ILuzxHyWTQ


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Άνοιξη 100.7 Live

Current track

Title

Artist

698 55 70 111

Άνοιξη 100,7 FM

Powered by WpChatPlugins

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.