Στέφανος Κορκολής & Σοφία Μανουσάκη Live

Written by on 26/06/2024

Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη live στην Πάτρα
Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024
Ανοικτό Θέατρο Δήμου Πατρέων ( Παμπελοποννησιακό Στάδιο)
‘Στους 5 άνεμους’
Μαζί τους η θρυλική φιλαρμονικής Ομόνοια από τη Κέρκυρα, η παιδική χορωδία του μουσικού γυμνασίου Πάτρας και η μικτή χορωδία Amabile.
Η μεγαλύτερη συναυλία του φετινού καλοκαιριού είναι γεγονός! Στις 4 Ιουλίου στις 21.30 στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο Πάτρας, ο σπουδαίος δημιουργός και σολίστας του πιάνου Στέφανος Κορκολής με την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Σοφία Μανουσάκη πλαισιωμένοι από 55 μουσικούς της θρυλικής φιλαρμονικής ‘Ομόνοιας’ Γαστουρίου από τη Κέρκυρα(η μοναδική που έχει παρουσιαστεί σε συναυλίες στο Broadway της Νέας Υόρκης), από τη χορωδία του μουσικού γυμνασίου Πάτρας και από τη μικτή χορωδία Amabile θα παρουσιάσουν την καλοκαιρινή τους παράσταση ‘στους 5 ανέμους’ με ένα εκπληκτικό μουσικό πρόγραμμα διάρκειας 90 λεπτών.
Θα ακουστούν τα πιο γνωστά κομμάτια του συνθέτη από τις συνεργασίες του με το Μητροπάνο, το Ρέμο, το Ρουβά, τη Γαλάνη, τη Πρωτοψάλτη, τη Κωνσταντίνα, τη Μαντώ κ.α σε μια εντυπωσιακά σχεδιασμένη παράσταση με ταυτόχρονη παρουσία στη σκηνή περισσότερων από 200 ατόμων στη μεγαλύτερη παράσταση που έγινε ποτέ στη Πάτρα. Ο δεξιοτέχνης και βιρτουόζος πιανίστας θα παρουσιάσει και κομμάτια που αποτελούν ορόσημο της αρτιότητάς του ως πιανίστα και που το καθιέρωσαν ως έναν από τους καλύτερους πιανίστες του κόσμου υποσχόμενος στο κοινό ένα μουσικό ταξίδι που θα του μείνει αξέχαστο.
Την παράσταση διευθύνει ο εξαιρετικός αρχιμουσικός της φιλαρμονικής ‘Ομόνοιας’ Γαστουρίου Σπύρος Ράλλης, μιας φιλαρμονικής 126 χρόνων που το όνομα της είναι ταυτόσημο με σπουδαίες συνεργασίες, αφού έχει πλαισιώσει σε μεγάλα θέατρα(Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής, Θέατρο Παλλάς, Παλαί ντε σπόρ, θέατρο Βράχων, Λυκαβηττός, Αμερική, Αυστρία κ.α) σπουδαίους Έλληνες ερμηνευτές και συνθέτες που βρίσκονται στο προσκήνιο του Ελληνικού πενταγράμμου τα τελευταία 70 χρόνια, τη προετοιμασία της χορωδίας του μουσικού γυμνασίου έχει η Αρετούσα Νικολοπούλου και της χορωδίας Αmabile ο Τάσος Καραγιάννης.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας υπογράφουν ο Στέφανος Κορκολής και ο Νίκος Δημητρόπουλος.
Oι πόρτες ανοίγουν στις 20.30
Οργάνωση-Παραγωγή : Flash live
Συνδιοργάνωση: Δήμος Πατρέων – Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας
Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη live στην Πάτρα
Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024
Ανοικτό Θέατρο Δήμου Πατρέων ( Παμπελοποννησιακό Στάδιο)
Έναρξη 21.30
Πληροφορίες: 2610 223443
Προπώληση εισιτηρίων:
📍Discover bookstore
📍Γωνιά του βιβλίου
📍Το Θρανίο
📍www.flashlive.gr

Άνοιξη 100.7 Live

Current track

Title

Artist

698 55 70 111

Άνοιξη 100,7 FM

Powered by WpChatPlugins

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.