Κώστας Λειβαδάς Ανδριάνα Μπάμπαλη Όσο Πάει (Τρίτος Όροφος)

Written by on 28/09/2023

Ο δημιουργός πολλών κλασσικών τραγουδιών, Κώστας Λειβαδάς, έγραψε το τραγούδι των τίτλων της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ, με τίτλο «Τρίτος Όροφος».

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βασίλη Νεμέα (με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Λυδία Φωτοπούλου), η σειρά Τρίτος Όροφος μεταδίδεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 21:25.

Την μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Κώστας Λειβαδάς, και συμμετέχει φιλικά η αγαπημένη του φίλη και συνεργάτιδα, Ανδριάνα Μπάμπαλη, στα φωνητικά.

Σημείωμα Κώστα Λειβαδά:

«Ο Τρίτος Όροφος εκφράζει τη γενιά που σήμερα πλησιάζει τα 65 και 70 της χρόνια, αλλά σαν τα ανυπότακτα παιδιά, συνεχίζει να παθιάζεται, να διαπληκτίζεται, να παραπονιέται και να διεκδικεί – ερωτευμένη με τον έρωτα – μέσα από μια αέναη εφηβεία, η οποία είναι δομικό χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς και της ιστορίας που εξακολουθεί να γράφει αυτή η γενιά μέχρι σήμερα.

Είναι οι γονείς μας, οι θείοι μας, οι πολυκατοικίες μας, και βέβαια ένα μεγάλο κομμάτι του καθρέφτη όλων μας. Είναι η πρώτη φορά που μια σειρά σκύβει τόσο χιουμοριστικά και τρυφερά πάνω σε αυτή τη γενιά – και βέβαια με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Λυδία Φωτοπούλου, όλα αυτά παίρνουν μια άλλη διάσταση, μεγαλύτερη της ζωής και της εικόνας…

Είμαι πολύ χαρούμενος που νιώθω και εγώ ένα κομμάτι αυτής της σειράς – αλλά και της φλόγας των παλιών ροκάδων και όσων αγαπήθηκαν αυθεντικά και άντεξαν στο χρόνο.

Όσο Πάει λοιπόν, και όσο αντέχουμε – ακόμα δυνατοί!
Και αν γερνάμε, το γλεντάμε, και δεν μασάμε!
Καλό φθινόπωρο!

*

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ τον αγαπημένο μου Βασίλη Νεμέα που εξαιτίας του βρέθηκα ξανά στην τηλεόραση – για την εμπιστοσύνη, την αγάπη, το μεράκι και τις «Πεντελιώτικες» συζητήσεις. Παιδί των «Αυθαίρετων» κι εγώ, δεν πίστευα ότι θα έφτανε η ώρα να συνεργαστούμε!

Ευχαριστώ βέβαια τους παραγωγούς κο Μαυρογιάννη και κο Αγγελόπουλο, για την άμεση και αβίαστη συζήτηση, και το εξαιρετικό κλίμα (και οι δύο σειρές που έβλεπα πέρυσι, ήταν δικές τους – χωρίς να το ξέρω!).

Ευχαριστώ θερμά το Χρήστο Ζορμπά για την άμεση ανταπόκριση!

Ευχαριστώ όλη την τεχνική ομάδα που τα έκανε όλα πιο εύκολα – και είμαι σίγουρος πως ο Τρίτος Όροφος θα σας κρατήσει την πιο ευχάριστη και συγκινητική ταυτόχρονα συντροφιά καθημερινά, στην τόσο κλασική όσο και ανανεωμένη ΕΡΤ!»

Κώστας Λειβαδάς feat. Ανδριάνα Μπάμπαλη
Όσο Πάει (Τρίτος Όροφος)  

Στίχοι, μουσική: Κώστας Λειβαδάς

Έπαιξαν όλα τα όργανα:
Κωστας Λειβαδας
Κώστας Καββαδίας
Άκης Κατσουπάκης
Πάνος Κώστας

Φωνητικά: Κώστας Λειβαδάς, Ανδριάνα Μπάμπαλη

Ενορχήστρωση: Kώστας Λειβαδάς, Κώστας Καββαδίας (με πινελιές του Άκη Κατσουπάκη)
Ηχογράφηση: Studio Κ, Studio Kats, Studio Sierra
Μίξη, mastering: Άκης Κατσουπάκης @ studio kats

Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Aνοιξη 100,7 Live

Current track

Title

Artist

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.