Η ξεχωριστη παρουσιαση του album «Σπιθα»

Written by on 25/10/2022

Μελίνα Κανά – Θέμης Καραμουρατίδης:
Η ξεχωριστή παρουσίαση του album «Σπίθα»

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, η Μελίνα Κανά και ο Θέμης Καραμουρατίδης παρουσίασαν τη δισκογραφική τους συνεργασία, το album «Σπίθα», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Η Μελίνα Κανά, η σπουδαία ερμηνεύτρια που κάθε φορά μας «μαγεύει» και ο Θέμης Καραμουρατίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της γενιάς του, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο «Black Duck», σε μία βραδιά γεμάτη μουσική «Σπίθα».

Με τον Θέμη Καραμουρατίδη να τη συνοδεύει στο πιάνο, η Μελίνα Κανά παρουσίασε live μερικά από τα τραγούδια του album και, συγκεκριμένα, τα «Αγρίμι», «Μόνη Μου», «Αξίζει» και «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα».

Στο album «Σπίθα», που κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης δίσκων, η Μελίνα Κανά ντύνει με την υπέροχη φωνή της 9 εμπνευσμένες συνθέσεις του Θέμη Καραμουρατίδη. Τους στίχους υπογράφουν οι σπουδαίοι στιχουργοί Οδυσσέας Ιωάννου, Λιζέτα Καλημέρη και Μαρία Τζωρτζάκη. Από το album έχουν ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay το ομότιτλο «Σπίθα», καθώς και τα «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα», «Αγρίμι» και «Αξίζει».

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Άνοιξη 100.7 Live

Current track

Title

Artist

698 55 70 111

Άνοιξη 100,7 FM

Powered by WpChatPlugins

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.