Σοφία Μανουσάκη «Μαύρη Καρδιά»

Written by on 18/12/2023

Η Σοφία Μανουσάκη παρουσιάζει το νέο της single που κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music.
Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά κυκλοφορία από το επερχόμενο ομώνυμο προσωπικό της album με τίτλο «Τι Είναι Ν’ Αγαπάς». Μέχρι στιγμής, τα τραγούδια έχουν εντυπωσιάσει, αποσπώντας ιδιαίτερα θετική αποδοχή από το κοινό, και έχουν εδραιώσει την Σοφία Μανουσάκη ως μια από τις πολλά υποσχόμενες τραγουδίστριες της γενιάς της!
Το «Μαύρη Καρδιά» δείχνει μια διαφορετική πλευρά της Σοφίας Μανουσάκη, με την ταλαντούχα τραγουδίστρια να εντυπωσιάζει με μια σαγηνευτική ερμηνεία που απογειώνει την jazz – rock ενορχήστρωση του μοναδικού Στέφανου Κορκολή. Στους στίχους, όπως και στα υπόλοιπα singles του album, συναντάμε τον καταξιωμένο Γεράσιμο Ευαγγελάτο.
Η Σοφία Μανουσάκη, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, τραγουδάει:
«Χτυπάς ξανά την πόρτα
Και δεν κοιτάζεις πίσω
Να ξέρεις πως απόψε
δε θα σ’ ακολουθήσω
Εσύ γυμνός μαζί της
Κι εγώ με το ποτήρι
Κανείς μας δε θα κάνει
στον άλλο το χατήρι
Μαύρη καρδιά
Μαύρη καρδιά
Ακόμα μια αγάπη
Που μου πεσε βαριά»
Μαζί με το νέο τραγούδι απολαμβάνουμε ένα κινηματογραφικό music video υψηλών προδιαγραφών με την Σοφία Μανουσάκη να ενσαρκώνει δύο ξεχωριστούς χαρακτήρες – μια εντυπωσιακή jazz τραγουδίστρια με αέρα femme fatale επί σκηνής και από την άλλη μια καθημερινή γυναίκα που προσπαθεί να διαχειριστεί τον χωρισμό της. Σε σκηνοθεσία Κώστα Καρύδα, η «Μαύρη Καρδιά» μας ταξιδεύει εκεί που η χρυσόσκονη της σκηνής συναντά την άδοξη πραγματικότητα της ζωής.
Η «Μαύρη Καρδιά» ακούγεται και στο musical Scrooge & Ghosts & Rock ‘n’ Roll του οποίου την μουσική υπογράφει ο Στεφανος Κορκολής και τους στίχους ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

To νέο single της Σοφίας Μανουσάκη – «Μαύρη Καρδιά» είναι διαθέσιμο τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Άνοιξη 100.7 Live

Current track

Title

Artist

698 55 70 111

Άνοιξη 100,7 FM

Powered by WpChatPlugins

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.