Σπάει τα ταμεία η Ταινία Super Mario

Written by on 20/04/2023

Ακόμη κι αν δεν κέρδισε την εύνοια των κριτικών, η ταινία του Super Mario που προβάλλεται αυτόν τον καιρό στις αίθουσες έχει κερδίσει ολοκληρωτικά τις καρδιές των μικρών και μεγάλων θεατών, όπως αποδεικνύεται από τα απίθανα νούμερα που κάνει.
Κυριολεκτικά το “Super Mario Bros. Η Ταινία” σπάει τα ταμεία παγκοσμίως και όπως μεταδίδει το Deadline ξεπέρασε τα $678 εκατομμύρια παγκοσμίως στο box office, ύστερα και από τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου της Μ. Εβδομάδας. Τα $330 εκατομμύρια εκ των οποίων προέρχονται από τις διεθνείς αγορές, ξεπερνώντας τις προβλέψεις των αναλυτών ξανά για τη συγκομιδή του.
Τα προγνωστικά πλέον για την ταινία των Nintendo και Illumination είναι πολύ θετικά, καθώς σημείωσε πτώση από βδομάδα σε βδομάδα της τάξης του 28% που όπως τονίζει το Deadline είναι κάτι το “απίθανο” από πλευράς επιδόσεων. Τι σημαίνει αυτό όμως πρακτικά; Τόσο το Deadline όσο και το Variety προβλέπουν ότι το Super Mario Bros. The Movie “αναμένεται να φτάσει το πολυπόθητο ποσό του $1 δις”, με το THR -ένα ακόμη έγκυρο μέσο- να αναφέρει κιόλας ότι θα ξεπεράσει σύντομα το ορόσημο του $1 δις εισπράξεων και θα γίνει η πρώτη ταινία που θα το καταφέρει εντός του 2023.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Άνοιξη 100.7 Live

Current track

Title

Artist

698 55 70 111

Άνοιξη 100,7 FM

Powered by WpChatPlugins

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.