Καλοκαιρινό Πάρτι στο Θέατρο Αλκμήνη

Written by on 01/07/2023

Ετήσιο καλοκαιρινό πάρτι στο θέατρο “Αλκμήνη”

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, το Θέατρο Αλκμήνη γιορτασε με την θεατρική οικογένεια άλλη μια επιτυχημένη χρονιά.
Το Θέατρο Αλκμήνη κάθε σεζόν ανεβάζει πολυάριθμες παραστάσεις για όλα τα γούστα. Κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του θεατρόφιλου κοινού που το έχει στις πρώτες επιλογές του και κάνει απανωτά sold out κάθε χρονιά, ενώ οι περισσότερες παραστάσεις γίνονται talk of the town.
Είναι ένα καλλιτεχνικό στέκι, όπου ο καθένας μπορεί να εκφραστεί και να επικοινωνήσει με τον κόσμο.
Στο πάρτι του συναντήσαμε προσκεκλημένους πολλά λαμπρἀ ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, μας ανακοίνωσε το πρόγραμμα για την επόμενη χρονιά και με χαρά διαπιστώσαμε ότι θα πάνε την επόμενη χρονιά όλα τα έργα που έπαιζαν τον φετινό χειμώνα, ετσι ανανέωσε με τον ωραιότερο τρόπο το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν.
Ο Μανώλης Ιωνάς και η Ειρήνη Παπαδημάτου, ιδιοκτήτες του θεάτρου, ήταν εκεί, και υποδέχτηκαν όλους τους φίλους τους υποσχόμενοι ένα βράδυ αλλιώτικο από τα άλλα!
Τους θεατές του αλλά και όλους τους συντελεστές που έχουν συνεργαστεί μαζί του, θέλησε να ευχαριστήσει το Θέατρο Αλκμήνη με ένα μεγάλο πάρτι που τα είχε όλα: φαγητό, ποτό, παγωτά, μουσική από τον Άνοιξη 100,7 και την Αθανασία Ροδίτη και παρουσίαση των παραστάσεων του για τη νέα θεατρική χρονιά.
Το πάρτι πραγματοποιήθηκε για να αποχαιρετήσουμε τη σεζόν που τέλειωσε και να καλωσορίσουμε την επόμενη, ανακοινώνοντας το νέο ρεπερτόριό του που έχει πολλές εκπλήξεις!
Τη μουσική κάλυψη του πάρτυ ανάλαβε η Αθανασία Ροδίτη
Την διακόσμηση την είχε αναλάβει η Μαρία Γκίκα
Το βαν με τα ποτά ήταν προσφορά της εταιρείας VOLKS
Τα ποτά ήταν από το αγαπημένο μας Upupa epops
Η πλέον γνωστή DJ και Ραδιοφωνική παραγωγός του Άνοιξη 100,7 διασκέδασε με τις ‘’ιδιαίτερες’’ μουσικές επιλογές της τους καλεσμένους του θεάτρου Αλκμήνη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ευχαριστούμε θερμά το Θέατρο Αλκμήνη και ιδιαίτερα την κυρία Άντζυ Νομικού για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν να βρεθούμε εκεί και να συμμετέχουμε στην γιορτή τους!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Άνοιξη 100.7 Live

Current track

Title

Artist

698 55 70 111

Άνοιξη 100,7 FM

Powered by WpChatPlugins

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.